Om oss

Välkommen till GYMBUSSEN

bokningssidan för utomhusträning med Xcamp

Vi erbjuder dig ett friskare och enklare sätt att träna!

Du binder dig inte på någonting, och köper enstaka träningstillfällen när du vill. Varför inte köpa en plats och ge bort till en vän? Gör något roligt ihop och umgås samtidigt som ni tränar

 

*En köpt biljett är inte återbetalningsbar och ditt köp är därmed bindande.Kan du sedan av någon anledning inte komma så kan du ge bort biljetten till någon annan som behöver ta över din biljett (digitalt eller utskriven) för uppvisande vid samling. Kan ingen ta din plats så behöver du inte meddela oss någonting. Vi startar på angiven starttid.

CROSSNATURE

Vår personal är specialutbildad i CrossNature träning och vi ger dig en helkroppsträning & upplevelse i härlig natur. Träningen på ett CrossNature sätt innebär att vi förflyttar oss i naturen, vi befinner oss alltså inte på ett och samma ställe under passet. Vi gör styrkeövningar & konditionsträning på oändliga vis. Denna träningen handlar om att bemästra din egen kropp.För att hänga med i tempot behöver du kunna jogga lätt, du behöver inte vara snabb och absolut ingen löpare. Men om du är snabb och van löpare, så finns utmaning för dig! Vi anpassar så att du blir tillräckligt utmanad och ger allttid alternativ på enklare- vs. svårare utförande. Vi använder inga vikter och inga redskap, endast sådant  som finns i naturen tex. träd eller dylikt. 

*Kläder efter väder! VI STÄLLER INTE IN NÅGRA TRÄNINGSPASS PGA VÄDER om det inte är väderförhållande som innebär fara för allmänheten!

 

JUMPING FITNESS

Jumping-Teamet utgår från Xcamp gymmet i Asmundtorp och du kan läsa mer under utbud på www.xcamp-asmundtorp.se 

Köp en Jumpingplats på ett tillfälle här på sidan.

I våra träningsavtal erbjuder vi jumping som ett av våra gruppträningskoncept & du kan också boka Jumping-Teamet för privata evenemang som tjejkvällar, möhippor, teambuilding på företaget eller i vilken annan form som helst. 

Kontakta oss gärna för offert, då priset varierar lite beroende på körsträcka, upplägg och tidsåtgång.

Det går även att boka ett privatpass på vår anläggning i Asmundtorp. Vi har ett litet omklädningsrum och 2 duschar.

jump@xcamp-asmundtorp.se

info@xcamp-asmundtorp.se

Välkommen på JUMPING det gör livet roligare!

 

BOOTCAMP GYMBUSSEN

Denna träningsform är tuff och du tränar hela kroppens uthållighet i både styrka & kondition.
Träningen hålls i anslutning till vår GYMBUSS, så leta efter den, så vet du att du kommit rätt.
Med musik och redskap som viktvästar, battlerope, kettlebells, däck, gummiband och oändliga övningar med kroppen som redskap.
Det finns inga krav på förkunskaper, alla övningar kan göras lättare & svårare så att de passar dig. Ålder spelar inte heller någon roll. Det som spelar roll är ditt pannben och din vilja att kämpa för en bättre hälsa!

Detta är ett underbart sätt att känna livsglädje och ge träningspasset lite guldkant.

Håll koll i schemat & boka din plats

 

UNDER PANDEMIN ARBETAR VI I SMÅ GRUPPER OCH UTÖVAR INGA PARÖVNINGAR. VID FULLBOKAT PASS KOMMER EN NY BOKNINGSBAR GRUPP ATT LÄGGAS UPP (så långt som vi har kapacitet) grupperna har olika starttider för att undvika att vara tillsammans i större grupperingar.