CrossNature

Arrangör: Xcamp

 • 6 mar 10:00
  Plats: Sjöarna Saxtorp Lördag Grupp 1
  Pris: 85 kr
  6 platser kvar
 • CrossNature

  Start: 6 mars 10:00 | Plats: Sjöarna Saxtorp Lördag Grupp 1 | Arrangör: Xcamp
  CrossNature utomhusträning för alla åldrar och former. Önskvärt att du kan jogga lätt, då vi rör oss runt i naturen och utövar både konditions- och styrkeövningar motiverar dig att orka och får dig att glömma bort att du faktiskt tränar! Du behöver inte vara snabb och absolut ingen löpare. Men om du är snabb och van löpare, så finns utmaning för dig! Vi anpassar så att du blir tillräckligt utmanad och ger allttid alternativ på enklare- vs. svårare utförande. Vi använder inga vikter och inga redskap, endast sådant som finns i naturen tex. träd eller dylikt. PLATSER: Järavallen: Samlingsplats på Järavallens strövområde är vid soptunnorna precis vid "ingången" till slingorna samt grillplatserna i direkt anslutning till parkeringen. Lill-Olas i Landskrona, Borstahusen: Samlingsplats kommer.. Sjöarna (vid järavallen/Saxtorps området) Samlingsplats kommer.. Ledaren har en grön CrossNature väst på sig för att du lättare skall hitta samlingsplatsen. Träningen börjar på angiven tid och det finns ingen möjlighet att vänta på någon som blir sen eftersom vi förflyttar oss och inte är på samma ställe hela tiden. Träningstiden är totalt 75 minuter inkl uppvärmning och förflyttning. Vi återkommer alltid gemensamt till samlingsplatsen när träningen är slut. Packlista till ryggsäck: Liggunderlag/sittunderlag, vattenflaska, näsduk Kläder efter väder! VI STÄLLER INTE IN NÅGRA TRÄNINGSPASS PGA VÄDER (om det inte är väderförhållande som innebär fara för allmänheten)! Obs. att ditt köp inte kan återbetalas. Köpet är inte personligt och kan därför överlåtas till vem du önskar. Vi utlovar en kick av adrenalin med fantastisk träningsglädje och frisk luft! VID FULLBOKAT PASS KOMMER EN NY BOKNINGSBAR GRUPP ATT LÄGGAS UPP (så långt som vi har kapacitet) grupperna har olika starttider och är på max 8 pers pga rådande pandemi.

Välkommen till bokningssidan för CrossNature, utomhusträning med Xcamp

UNDER PANDEMIN ARBETAR VI I SMÅ GRUPPER OCH UTÖVAR INGA PARÖVNINGAR. VID FULLBOKAT PASS KOMMER EN NY BOKNINGSBAR GRUPP ATT LÄGGAS UPP (så långt som vi har kapacitet) grupperna har olika starttider för att undvika att vara tillsammans i större grupperingar än tillåtet under pandemin.

Vår personal är specialutbildad i CrossNature träning och vi ger dig en helkroppsträning & upplevelse i härlig natur. Träningen på ett CrossNature sätt innebär att vi förflyttar oss i naturen, vi befinner oss alltså inte på ett och samma ställe under passet. Vi gör styrkeövningar & konditionsträning på oändliga vis. Denna träningen handlar om att bemästra din egen kropp.För att hänga med i tempot behöver du kunna jogga lätt, du behöver inte vara snabb och absolut ingen löpare. Men om du är snabb och van löpare, så finns utmaning för dig! Vi anpassar så att du blir tillräckligt utmanad och ger allttid alternativ på enklare- vs. svårare utförande. Vi använder inga vikter och inga redskap, endast sådant  som finns i naturen tex. träd eller dylikt. 

 Kläder efter väder! VI STÄLLER INTE IN NÅGRA TRÄNINGSPASS PGA VÄDER om det inte är väderförhållande som innebär fara för allmänheten!

Samlingsplats är alltid angiven på biljetten och den är samma oavsett vilken grupp du bokat dig på. Det som skiljer är starttiden.

Ytterligare platsbeskringning eller info ser du på biljetten

KÖP & BILJETT:

OBS! att ditt köp inte är åtebalningsbart. Kan du av någon anledning inte deltaga så kan du överlåta biljetten ända fram till bokningsstopp. Du behöver inte meddela oss någonting. Våra träningar startar på angiven tid så därför väntar vi inte på någon som är sen.

*Vid premiärpassen som är gratis MÅSTE du meddela oss senast 4 timmar före start om du inte kan komma på den bokade tiden för att slippa bli debiterade (200kr för frånvaro) eftersom platserna är eftertraktade & få, under rådande pandemi. 

När du har gjort din betalning är din bokning genomförd och du får din biljett direkt till mailadressen du angav. Biljetten ska du kunna visa upp till ledaren vid samling före träningsstart. Biljetten går bra att visa antingen på telefon eller utskriven. Om du blir tvungen att ge din plats till någon annan, behöver den personen överta biljetten digitalt eller i pappersform, utav dig. Du får även ett kvitto i samma mail, och detta kan du med fördel använda till att nyttja friskvårdsbidrag. 

SÄKERHET UNDER TRÄNINGEN: Ledaren har alltid med sig en telefon ifall något skulle hända och även förstahjälpen kitt. Vi lämnar ingen bakom av flera skäl och vi rekommenderar dig att bära pannlampa om det är mörkt ute. Terrängen har vi valt med anledning av att det ger god träning och det gör också att vi behöver focusera och ha koll på vart vi sätter fötterna. Träningen utför du på eget ansvar/risk och vi ansvarar inte för värdesaker eller borttappade saker. Vi rekommenderar alltid våra kunder att ta med sig en ryggsäck med vattenflaska och sittunderlag för att enkelt kunna förfyllta sig.